Selecteer een pagina

volgende challenge maart 2018

‘Ik heb het druk en geen tijd’
Ik kom altijd tijd te kort. Hoe raak ik dat opgejaagde gevoel kwijt?
We leven in een snelle tijd. Elke moment is gevuld met taken en verplichtingen. Jouw eigen biologische tijd strookt niet met de snelle tijd van de maatschappij. Door je aan te passen, wordt je opgejaagd. Meditatie brengt je weer terug bij jezelf. Even tijd om adem te halen.
Hoe bewaar ik de rust in stressvolle situaties?
Bevangen door de stress verlies je de veerkracht om de situatie aan te kunnen. Het laatste waar je aan denkt is een rustmoment in te lassen. Aandacht voor de ademhaling is een manier om even los te komen van de stressvolle situatie. Je wordt vanzelf weer een stuk rustiger.
Er wordt zoveel van me gevraagd dat ik moeite heb alle ballen hoog te houden.
Wie overvraagt wie? Is het die collega op het werk? Of wil je zelf graag voldoen aan de ‘normen’? Even stilstaan helpt om inzicht te krijgen welke ballen je allemaal hoog houdt. Richt je aandacht op één taak en je zult meer ruimte gaan ervaren.
Het lijkt of er nooit een einde komt aan de stapels werk.
Het werk is nooit af. Werk volgt werk op. Deadlines blijven bestaan. Werk inhalen is misschien een verleidelijke keuze om van het stressgevoel af te komen. Het tegenovergestelde werkt het best; neem voldoende rust.
Ik werk toe naar mijn vakantie, maar ervaar vooral stress.
Je wilt het werk voor je vakantie afmaken. Of moet je het afmaken? Is het nodig om gestrest de vakantie te beginnen? Op vakantie gaan betekent ook voorbereidingen treffen en inspanning leveren. De gevolgen van stress zijn vooral de eerste week van de vakantie goed zichtbaar; een kort lontje en vermoeid. Hoe zou het zijn om uitgerust de vakantie te beginnen?
OPGEJAAGD & GESTREST

Je wordt wakker met een opgejaagd gevoel. Het zal weer een drukke dag worden. De veerkracht is afgenomen en de stress toegenomen. Je hebt teveel aan je hoofd en je lichaam geeft signalen af dat de grens is bereikt. Langdurige stress hoopt zich op in het lichaam, maar ook in het hoofd.

Je weet dat ontspannen goed voor je is. Maar hoe doe je dat als je het gevoel hebt nooit tijd te hebben?

De challenge ‘In 7 dagen ZEN’ houdt in:

  • stress verminderen
  • adem verdiepen
  • meer rust ervaren
TAKE A BREAK & BREATHE

Meditatie is de kunst jezelf tot rust te brengen. Aandachtig ademen is een manier om terug in je kracht te komen.

 ‘Meditatie is een gedoe’

Als je een stoel hebt en een plek waar je niet gestoord wordt kun je deelnemen aan deze challenge.

 ‘Meditatie kost teveel tijd’

Elke geleide meditatie duurt 7 minuten. Tijd en ruimte voor jezelf is toch de beste investering?

Start september 2017

Één enkele ademhaling kan het verschil maken tussen stress of rust.
‘Als coach hoop ik meer mensen kennis te laten maken met de kracht van meditatie en het werken aan je eigen bewustzijn. Meditatie heeft mij geleerd om in het hier en nu te leven. Het heeft mij in contact gebracht met mijn hart. Als ik jou mag helpen stress te reduceren en rust te vergroten dan geef je vooral jezelf een mooi cadeau (en daar word ik nog gelukkiger van).’handtekening seablue
PROGRAMMA CHALLENGE

7×7 | 7 dagen lang 7 minuten per dag mediteren. Elke dag heeft een eigen thema.
Take a Break & Breathe | 2 keer op een dag een rustmoment om de adem te volgen.

  • minder stress
  • verdieping van de adem
  • ervaren van meer rust

Volgende challenge is in september 2017
Zondagavond een afsluitende  Webitation© op Facebook (online live uitzending)

Bij de aankoop maakt je een account met wachtwoord aan. Deze geeft toegang tot de beveiligde pagina van ‘In 7 dagen ZEN’

Inhoud van de challenge:

  • instructievideo
  • 7 unieke geleide meditaties (audio)
  • rustmoment van 1,5 minuut ‘Take a Break & Breathe’ (audio)
  • uitnodiging voor Webitation© (online live uitzending op Facebook)

Na afloop van de challenge is de pagina ‘In 7 dagen ZEN’ nog 30 dagen beschikbaar.

Email ondersteuning: voor vragen, opmerkingen en delen van ervaringen (teus@meditationcourses.nl)
Dagelijkse posts op Facebookpagina Meditation Courses, hierop kun je reageren.

Live online uitzending

Een Webitation© kun je bijwonen vanuit huis vanaf een pc, tablet of smartphone. Teus begeleidt je tijdens de live Webitation© met meditatie en je kunt er terecht met je vragen. Ter afsluiting van de challenge zal er een Webitation© plaatsvinden op Facebookpagina van MeditationCourses. Ben je ook benieuwd naar een gezamenlijke online meditatie?

Deelnemers delen hun ervaring

Meditatie is een individueel proces. Iedere deelnemer heeft een eigen, unieke ervaring. Een paar perspectieven op een rij:

“Naast mijn eigen wekelijkse les Hatha-yoga en meditatie wilde ik graag extra meditatieondersteuning. Door de cursus die ik bij Teus heb gevolgd heb ik mijn vaardigheden enorm verbeterd. Het gaat mij nu beter af om thuis ook te mediteren en ik varieer vaker met zithoudingen. Het was een verrijking.”
Linda Glebbeek

zelfstanding ondernemer

Meditatie heeft bij mij gezorgd voor beter loslaten van ongewenste gedachtes en meer ontspanning. Teus versimpelt zijn uitleg met verschillende afbeeldingen en beeldende middelen en is erg helder in zijn uitleg. Het is ook fijn in het begin begeleid te worden tijdens de meditatie oefening en dit terug te kunnen luisteren. Ook is de wekelijkse Webitation erg bijzonder en voel je de energie van Teus en de groep.
Astrid Klaasse Bos

kunstenaar

“Ik heb met veel plezier de meditatiecursus Train The Mind bij Teus gevolgd. Hij heeft een hele fijne stem en een aangename stijl. Ook de online omgeving en uitleg die hier terug te vinden is helpt om mediteren onderdeel te laten worden van je dagelijkse ritme.”
Koos Zwaan

onderzoeker

Vraag & antwoord

Wat krijg ik voor het aankoopbedrag?

Je krijgt 37 dagen toegang tot de beveiligde webpagina ‘In 7 dagen ZEN’. Elke dag wordt een unieke geleide meditatie vrijgegeven en er is oefening ‘Take a Break & Breathe’. Op de afsluitende avond kun je de Webitation© bijwonen (live online uitzending op Facebook).

Wanneer kan ik met challenge starten en hoe lang duurt het?
De challenge duurt 7 dagen, maar de geleide meditaties zijn naar afloop nog 30 dagen beschikbaar. De challenge start op 10 juli 2017 en wordt zondagavond 16 juli 20:00 afgesloten met een Webitation© (live online uitzending op Facebook)
Wanneer zijn de geleide meditaties beschikbaar?
Vanaf start challenge wordt voor de betreffende dag de geleide meditatie geplaatst op de beveiligde webpagina van ‘In 7 dagen ZEN’. Je kunt niet vooruitlopen, maar wel voorafgaande meditaties opnieuw beluisteren. Na de challenge van 7 dagen zijn de meditaties nog 30 dagen lang beschikbaar.
Hoe krijg ik toegang tot cursusmateriaal?

Na het aanschaffen van de challenge maak je een uniek account met wachtwoord aan. Inloggen doe je op MeditationCourses.nl

Wie kan ik bereiken met vragen?

Teus is bereikbaar per mail en telefoon. Geef aan wat jij fijn vindt. Tijdens de challenge kun je vragen stellen via teus@meditationcourses.nl  en tijdens de Webitations© kun je ook vragen stellen door een bericht op Facebook te plaatsen.

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor deze challenge?

Deze challenge is speciaal ontwikkeld voor diegene met weinig tijd. Reserveer 10 minuten per dag en je kunt volop meedoen.

Kan ik meerdere challenges bestellen (bv. voor mezelf en een vriend(in))?

Bij elke bestelling hoort een persoonlijk account. Het is niet mogelijk om in één bestelling meerdere challenges af te nemen. Je kunt wel één voor één een bestelling doen en dan een eigen unieke account aanmaken door diegene.

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan de challenge?

Je kunt mediteren op een stoel of kruk op een rustige plek in huis, op kantoor, buiten op een bank of zelfs in het openbaar vervoer (een hoofdtelefoon is dan wel aan te raden). Om de geleide meditaties te kunnen beluisteren heb je verbinding nodig met het internet. Daarnaast vraagt deze challenge 10 minuten tijd per dag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het cursusaanbod

Bedrijfsgegevens
Meditation Courses
Praktijk Waterwolf, Hoofddorp
teus@meditationcourses.nl

Mob. 06 44881021
KVK-nummer: 34199976
BTW-nummer: NL186847944B01
www.meditationcourses.nl

Bedrijfsgegevens
Meditation Courses
Praktijk Waterwolf, Hoofddorp
teus@meditationcourses.nl

Mob. 06 44881021
KVK-nummer: 34199976
BTW-nummer: NL186847944B01
www.meditationcourses.nl

Train The Mind© is onderdeel van Meditation Courses©

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je wordt geinformeerd over aankomende cursussen en acties.

Je bent succesvol ingeschreven

Schrijf je in voor een proefles

Je krijgt een uitnodiging om een live online proefles bij te wonen.

Je bent succesvol ingeschreven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je wordt geinformeerd over aankomende cursussen en acties.

Je bent succesvol ingeschreven

'Hier heb ik wel interresse in'

Je wordt geinformeerd over de aankomende cahllenge 'In 7 Dagen ZEN'

Je bent succesvol ingeschreven